Kick off 2017

Lördagen den 4 mars samlades 32 NBMC,are på restaurang Kinamuren för att dra upp riktlinjerna för sommaren 2017. Det mesta är återkommande aktiviteter som de flesta känner igen från tidigare säsonger. Då tänker jag på KHF tur, Hoj rock, sensommartur samt alla onsdagsturer mm. Det bestämdes att de som vill åker gemensamt till årets avrostning. Men eftersom SMC vill att man anmäler sig i förväg till avrostningen så måste alla deltagare gå in på SMC,s hemsida och anmäla sig själv. 

Men det är också en hel del nytt. bland annat kommer vi köra en grustur med övernattning i Leif Åslins regi, vi kommer också köra en Norgetouring arrangerad av Per, Stefan och Hanna. Vi kommer även i år ha en ”mekardag” hos Micke Gullstrand på Ryds bilglas vid Rejmes, där vi planerar in en sjukvårdsutbildning ledd av en utbildare från Röda korset.

En annan mycket viktig nyhet för i år är att klubben bidrar med 150:- till de klubbmedlemmar som vill gå SMC,s Knixkurs på Täby motorstadion. Du behöver bara visa upp ditt medlemskort när du skall betala så dras 150:- av. Detta gäller vid ett tillfälle under 2017. Jag tycker ni skall passa på och utnyttja detta erbjudande, det gör er till bättre MC-förare.

Hemsidan gicks igenom och vi visade hur man skickar in reseberättelser och bilder. Även kalendern på hemsidan gicks igenom och vi berättade att det är där alla aktiviteter läggs in. 

Årets sensommartur kommer arrangeras av Kennet Larsson, Lennart Åberg och Mats Schaffer. Information om sensommarturen  kommer när de avrapporterar sina planer.

Efter mötet avnjöt vi Kinamurens goda mongoliska buffé.  

Share Dela