En hälsning i midsommartid

Sommaren 2020 kommer att gå till historien som en mycket annorlunda sommar, så även för oss i Nerikes Bikers. Vi hade många aktiviteter inplanerade som vi har blivit tvungna att avboka den ena efter den andra.

Det ser även ut som att sensommarturen inte blir av, för även om reseförbudet upphävts så vädjar folkhälsomyndigheten att vi skall hålla distans till varandra för att inte sprida smittan i onödan, ett beslut vi skall respektera.

En positiv sak är att vi i alla fall kan hålla liv i våra onsdagsturer, bara vi ser till att hålla distans när vi stannar till, ett önskemål är att vi medtar eget fika på dessa turer.
Nu på onsdag 24/6 kommer onsdagsturen att gå hem till Sonny Danielsson där det bjuds på grillad korv och dryck, start från INGO kl.18:00 .Vi får tänka på att hålla distans till varandra och är man inte riktigt frisk skall man stanna hemma.

Jag har jobbat ganska mycket hela försommaren så jag har inte kunnat vara med på några turer, men nu är jag ledig och planerar att kunna delta på onsdagarna.

Hoppas ni håller er friska och att coronaepidemin får ett slut så att verksamheten kan återgå till det normala.

Jag önskar er en trevlig MC sommar
Er ordförande
Per Stenegård

Share Dela