Turer sommaren 2021

Så här ser det ut nästan överallt i Sverige

Nerikes Bikers MC är liksom resten av Sverige påverkat av sjukdomen
Covid -19
Därför kan vi som ni förstår inte planera någon resa med övernattning innan vi vet hur smittoläget utvecklar sig eller när vi får vårt vaccin.

Men det är så här vi måste tänka

Vi kommer i stället att under för och sensommar anordna arrangerade turer i närområdet.
Under sommaren kommer vi köra tre turer under Kristi Himmelsfärd, sex lördagsturer , en söndagstur samt fjorton onsdagsturer.
En lördagstur och två onsdagsturer blir både grus och asfaltsturer resten blir enbart asfaltsturer.
Alla turer är utlagda i kalendern här på hemsidan, gå in i kalendern för att se mer information om respektive tur <snabblänk till kalendern>.
Här kan du ladda ner en översikt över alla turer som du kan skriva ut om du vill.
                                                                      <Länk till översikt>
Datum för dagsturer KHF, lördagar och söndag är
13,14,15 och 29 maj, 12 och 19 juni, 14,21,28 aug. samt 4 sept.
Datum för onsdagsturerna med bestämd turledare är 21 och 28 april,  5,12,19 och 26 maj, 2 och 9 juni, 4,11,18 och 25 aug. 1 och 15 sept. Övriga onsdagar bestäms målet för turen på plats.
Ingen föranmälan krävs till någon tur, blir vi många så kör vi enligt cornermanprincipen, <läs här om cornermanprincipen>

Samtliga turer startar vid INGO Adolfbergsvägen i Örebro, alla onsdagsturer startar kl. 18:00 men starttiden för helgturerna varierar, kolla kalendern för information.
Både dagsturer (helgturer) och onsdagsturer är turer där du måste ta med egen matsäck, det är inte säkert att man kan köpa något ätbart där vi stannar och rastar.

Det är mycket viktigt att vi förhåller oss till de coronarestriktioner som gäller för tillfället, <läs här vad som gäller nu>

Per Stenegård
Ordförande Nerikes Bikers MC

 

Share Dela