Gästbok

Välkommen till Nerikes Bikers Gästbok!
Skriv gärna nåt kul, håll en trevlig ton och tänk på att politik, trakasserier och personliga påhopp inte hör hemma här!

Scrolla ner för att se inläggen i gästboken!

Klicka bara en gång på skicka, vänta lite och titta efter en grön text som talar om att allt gått bra. Klickar du flera gånger så blir det kopior på inläggen. Ge dig till tåls några sekunder… :-)


 Namn #
 E-post #
 Hemsida
 Meddelande #
# Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
8 + 5=

(338)
>
(338) Ing-Marie E
Y-m-d

Hej Är det någon som är intresserad av HOJ x. Om några månader gör SMC sin 14:e Hoj-X . Vi åker med Silja Symphony 1-3 februari 2019. Återigen blir det en 36-timmars kryssning. Fokus är som tidigare på att partaja, umgås och dansa. Självklart blir det MC-mässa i Helsingfors på lördagen. När det gäller underhållningen blir det en blandad kompott som brukligt. MC-Folkets karaoke är ett gjutet inslag. Stor modevisning blir det också där vi hoppas kunna visa upp många nyheter vad gäller hojkläder. Vi kommer att fylla på med nyheter i programmet fram till avgång

(337) Hasse Risberg
Y-m-d

Idag gjorde jag, en för mig, ny och givande bekantskap. Jag letade efter UNC-gängade skruvar och muttrar och hittade till Örebro Agenturaffär via webben. Dom hade ett mycket stort utbud av fästelement m.m. Där fick man köpa det antal man behövde till bra pris.(336) Tommy C
Y-m-d

Hej Bikers Vill du åka med på min höst tur? Åker den 27-8 mot Norge Rondane- Dikanäsvägen-Stora Sjöfallet. Har bokat 3 nätter Villa Rukan Huurre Norra Finland tar båten från Helsingfors den 4-aug. en tur på ca 300 mil med minst 100 mil grus. Hör av dig. Tommy

(335) Greta Särefors
Y-m-d

3-5aug Mc träff Borlänge , se hemsida Borlänge MC klubb Det blir en toppen träff

(334) Greta Särefors
Y-m-d

Hejsan ! ni alla har väl inte glömt Kopparträffen i Falun till helgen, se SMC boken under MCträffar. Kontakta mig för ev ytterligare upplysningar. Jag åker upp torsdag till Falun .Hör av er om ni vill ha sällskap. Greta Särefors 0730 510053.

(333) Greta Särefors
Y-m-d

Stilträffen i Hofors 29 juni -1 juli, se SMC kalendern , en toppen träff.

(332) Hasse o Bibbi
Y-m-d

Ett stort tack till Greta med personal, ingen nämnd och ingen glömd, för väl genomförd grillning hemma hos dig i Laxå.

(331) Hanna och Per
Y-m-d

Lördagens hemliga tur tog oss runt på fina, krokiga vägar i Östernärke och Sörmland, en resa på ca 25 mil med trevligt uppehåll för lunch hos Magdakullan i Västra Näshulta.

Stort tack till Gunilla och Gunnar som arrangerade resan.

(330) Maggan o Stig
Y-m-d

Ja nu har vi varit hemma några dagar och försökt att smälta alla intryck från en som vanligt helt fantastisk KFH tur med er alla i Nerikes Bikers. Stort TACK till Per och Patrik som har fixat med ett jättetrevligt vandrarhem i Vetlanda som hade en väldigt hög servicenivå och som var beläget i naturskönt område vid kvarndammen. Mysiga kringelkrokiga vägar i sommarfagra Småland och något så udda som älgsafari var bara en del av allt det roliga som vi fick uppleva under helgen. Maten alla kvällar var jättegod men grillningen av fläskfilè á Per och Patrik tog dock förstapriset. Så gott! Vår hemresa på söndagen blev ett idogt letande efter ett öppet lunchställe men allt var stängt så även i Nybro. Till slut hittade vi ett i utkanten av staden där vi åt en sorts paj gjord på smördeg som var fylld med köttfärs. Efter hungern hade stillats kunde vi äntligen sträcka ut oss i gröngräset vid hamnen i Timmernabben några timmar i väntan på färjan hem till Gotland. Tack från Maggan o Stig

(329) Gunnar Möller
Y-m-d

Tack alla för en bra helg.
Också tack till P o P (Per o Patrik) för allt arbete de lagt net på årets KHF-tur.

(328) kennerth
Y-m-d

Nu har jag beställt ett stort bord på övervåningen Pitchers den 24/2 och den 24/ 3 , dom säger att dom måste ha matbeställning två dagar före när man är mer än tio personer, matsedelnfinns på deras hemsida OBS

(327) Maggan o Stig
Y-m-d

Vi önskar alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År
Och ser fram emot våren och många trevliga mc turer tillsammans med er
Hälsningar från Maggan o Stig på Gotland


(326) Greta Särefors
Y-m-d

Tack Lennart och Ing-Marie för toppenhelg tillsammans. Mycket fina ,krokiga MC vägar har ni verkligen fått oss att köra.Härlig stämning och fint upplägg med mat ,pub m.m Tack alla trevliga kamrater som också deltog. Vi ses snart igen på Mc.

(325) Ihrene och Christher
Y-m-d

Även vi är helnöjda md sensommarturen. Gemenskap, valet av vägar och allt annat gör att vi har ett till fint minne av mc-säsongen. Stort tack till Lennart och Ing-Marie som ordnat allt så bra.
Ihrene och Christher

(324) Maggan o Stig
Y-m-d

Vi instämmer till fullo det Per o Hanna har skrivit om sensommarturen till Tyrislöt. Det var roligt att få komma till S:t Annas skärgård det är så vackert där, det var en ny upplevelse för oss. Stort TACK också Lennart för att du såg till att vänta på oss i Stegeborg så att vi kunde äta lunch tillsammans med er alla. Kram och tack än en gång från två båtflyktingar från Gotland.

(323) Per & Hanna
Y-m-d

Stort TACK Lennart och Ing-Marie för en jättetrevlig sensommartur. Bra boende med superfin miljö. Otroligt fina och krokiga vägar. Man kan undra om de som byggt dessa vägar var helt nyktra. Grillningen var också helt suverän samt att de öppnade puben åt oss. MYCKET TREVLIGT.
Hanna & Per

(322) Greta Särefors
Y-m-d

Hejsan,! Tips på utflyktsmål på onsdag den 30 aug.Flygeby Kolmilan Karlsborg med start kl. 18.00, MC kväll både för veteraner och dagens MC. Fika och korv serveras, presentation av motorcyklar. Underhållning av House of snacks rockband. Kom i god tid, vid fint väder kommer mycket MC åkare, tidigare år kom 808, rekord har varit 1251 MC .De som vill samåka träffas vid Grindstugan,Nytorget Laxå vid rondellen kl. 16.30, för färd över Tived, Undenäs till Flygebyn.

(321) Hanna Fjeldstad
Y-m-d

Hej Jim!
Tråkigt att höra att du beslutat dig för att lägga av med MC körning men vem vet, om något år är du kanske tillbaka på en motorcykel, det har hänt andra.
Du är alltid välkommen till klubbens träffar och arrangemang.
Ha det så bra!

Hanna


(320) Jim
Y-m-d

Hej alla glada medlemmar. Nu är det färdigåkt för min del. Efter en ikullkörning på rullgrus norr om Felingsbro, utan större skador blev jag uppmärsammad på att på att jag måste lägga av med mc´n. Jag fyllde 70 år i vintras och mc`är nu såld i våras. Men visst saknar jag den och Er medlemmar i Nerikes Bikers.
Ha det bra ut på vägarna och kör försiktigt.

Jim

(319) Greta Särefors
Y-m-d

Nu har jag kommit hem efter en underbar Norgeresa i Nerikers Bikers MC . Packat upp, startat tvättmaskinen, tvättat min MC . Alla fina intryck av underbara Norgevägar, i gott sällskap med 8 underbara människor. Vi har haft en härlig resa tillsammans, på fina vägar och trevlig samvaro på hela resan , vad mer kan jag begära. Tack alla medresenärer och ett extra tack till Per , Hanna och Stefan som lagt ner all tid för de förberedelser som krävs för att denna resa blev 100 %. Jag kan inte tillfullo beskriva min nöjdsamhet. Greta

>
Share Dela