Onsdagstur 20 april

 

20160420_19005320160420_190045

20160420_190020

Ett gäng glada grusåkare

Riktigt bra väder i dag, lite kalt i luften men en skönt värmande sol. Så det var inte särskilt svårt att bestämma sig om man skulle åka onsdagstur eller ej.

Kom iväg lite sent hemifrån så jag och Hanna var bland de sista som anslöt till det övriga gänget vid vår samlingsplats INGO Aspholmen. Där väntade 14 andra hojåkare färdiga att dra iväg. Denna gång hade Nocka varit ute och rekat för en grustur. Så de som ville hade möjlighet att hänga med och prova på lite grusköra.

Jag hängde på grusgänget och Hanna åkte med det andra gänget. Nockas tur gick via Täby, Granhammar, Brohyttan via Ribbohyttan upp mot Villingsberg. Vi tog en kort rast vid en liten sjö inte så långt från Villingsberg. Där var jag tyvärr tvungen att lämna gänget eftersom jag hade med mitt barnbarn som behövde komma i säng. Men det kan jag säga, det gav mersmak och jag hoppas vi så ofta som möjligt kan erbjuda både grus samt vanliga turer på onsdagarna.

Det andra gänget under ledning av Gunnar Möller tog gamla E 18 Till Sannamacken och därifrån via Fjugesta förbi Riseberga och Edsberg vidare till Viby krog för en fika. Där mötte Lasse Sjövall upp, han hade haft batteritrubbel (konstigt eftersom han kör Triumph).

Tack alla trevliga deltagare för en trevlig onsdagstur.

hls

Per

Share Dela